O masina model Ferrari Enzo, in valoare de un milion de dolari, a fost distrusa complet intr-un accident produs la Malibu, in Statele Unite, din care soferul, care conducea cu o viteza de aproape 200 de kilometri la ora, a scapat nevatamat. Automobilul, cel mai scump si mai sofisticat realizat de Ferrari si din care s-au fabricat doar 400 de exemplare, s-a rupt in doua dupa ce a intrat intr-un stalp. Proprietarul masinii, un antreprenor suedez de jocuri video, se afla pe scaunul din dreapta si a scapat doar cu cateva rani usoare.

Acesta incredintase volanul masinii unui prieten, un cetatean german care a fugit de la locul accidentului. In momentul impactului, masina rula cu 192 de kilometri la ora pe o autostrada din Malibu, California. Politistii americani sustin ca proprietarul avea alcoolemia peste limita legala si ca incearca sa il identifice si pe sofer.

Modelul Enzo, dotat cu un motor de 650 de cai putere, poate sa atinga 350 de kilometri la ora.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.