Administratia americana va investi in baza de la Deveselu peste 260 de milioane de dolari in acest an, bani care vor fi folositi pentru demararea unor cosntructii militare.
Congresul american a autorizat cateva agentii ale Separtamentului Apararii sa porneasca proiecta de constructii militare la Deveselu in valoare de peste 220 de milioane de dolari iar marina americana ar urma sa cheltuiasca, in acelasi scop, circa 45 de milioane de dolari.

Potrivit lui Richard Roemer, pe reprezentantul Agentiei de Aparare Antiracheta, fondurile destinate Agentiei de Aparare Antiracheta pot fi contractate in 2013 si 2014 doar de o societate americana, insa aceasta va putea subcontracta anumite lucrari unor firme romanesti. Cele 45 de milioane de dolari de la marina americana pot merge directa catre firme romanesti in functie de ofertele pe care le fac in cadrul licitatiilor, scrie adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.