Hotararea a luat prin surprinderemarile lanturi de magazine si pe producatorii care au cantitati mari de carne pe stoc insa autotritatie le permit producatorilor sa vanda tot stocul de pui injectati.
"Mentionam ca termenul care impunea scoaterea de la vanzare a puilor injectati cu apa, era 20 ianuarie. Pana pe 20 februarie, ar trebui sa se vanda toata carnea de pui", noteaza Vseki Den.
Cei care nu reusesc sa vanda carnea pana pe 20 februarie sunt obligati sa o distruga sau sa o doneze catre bancile de alimente. Dupa intrarea in vigoare a legii, fiecare producator de carne de pui din Bulgaria trebuie sa livreze carne cu un continut de apa de cel mult 4,3%. Conform aceleiasi surse, pe piata de Bulgaria exista si pui care contin 25% apa, scrie antena3.ro.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
She's Next: femeile adună mai ușor oameni. Cum se aplică asta în antreprenoriat?
Sursa: start-up.ro
-
Cora devine Carrefour: până la începutul lunii mai toate hipermarketurile vor...
Sursa: retail.ro
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Creștere de 40% a portofoliului Ecofinance România
Sursa: futurebanking.ro
-
De ce te lasă Dumnezeu să urli de durere?
Sursa: garbo.ro
-
Sondaj Libris: Când, unde, cât și de ce citesc românii. Ce buget alocă lunar...
Sursa: wall-street.ro
-
Oracolul Îngerilor: Ce mesaj are Îngerul Păzitor pentru 24 aprilie?
Sursa: kudika.ro