Presedintele american Barack Obama a fost din nou deranjat, joi, de o musca ce i-a aterizat pe fata in momentul in care prezenta la Casa Alba nominalizarile sale pentru doua functii din domeniul financiar, relateaza Daily Mail, in editia electronica.

Obama a fost vizibil deranjat de musca care zbura in fata ochilor sai. Presedintele american, reales pentru cel de-al doilea mandat prezidential, a incercat sa alunge musca, insa fara succes, transmite MEDIAFAX.

"Individul acesta (musca) asta ma deranjeaza", a spus la un moment dat Obama, fiind iritat de insecta care nu-l lasa sa-si termine discursul.

Un caz asemanator a avut loc in iunie 2010, cand o musca care a aterizat pe fata lui Obama, in timp ce acesta vorbea despre sistemul de sanatate, intr-una din salile de la Casa Alba.

Obama a avut grija sa nu omoare insecta, pentru a nu fi criticat din nou de militantii pentru apararea drepturilor animalelor. In 2009, el a reusit sa omoare din zbor o musca, in timpul unui interviu acordat postului de televiziune CNBC, provocand nemultumirea organizatiei People for the Ethical Treatment of Animals (PETA).

"Avem compasiune chiar si pentru cele mai curioase, cele mai mici vietuitoare", a declarat in 2009 purtatorul de cuvant al PETA, Bruce Friedrich.

Atunci PETA a trimis la Casa Alba un dispozitiv care prinde mustele si permite eliberarea ulterioara a acestora.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.