Zona rurala a Marii Britanii se pregateste pentru un val masiv de imigranti din cele mai sarace tari din Europa in 2013, odata cu anularea la 31 decembrie a restrictiilor impuse Romaniei si Bulgariei in cadrul Uniunii Europene (UE), scrie ziarul satiric online Daily Squib in editia de miercuri.

Ziaristii Daily Squib "deplang" aceasta situatie, in conditiile in care va insemna moartea tabloului britanic rural. Imigratia romanilor si bulgarilor este vazuta ca o apocalipsa, concluzie trasa in urma discutiilor fictive cu diversi cetateni britanici:

"Vedeti stejarul acela? Ei, bine, va fi doborat cu buldozerul intr-o ora. Este acolo de 250 de ani. Va disparea in cateva minute. Vom construi apoi blocuri de locuinte si vom inunda toata aceasta zona cu beton. Acestea sunt noile directive UE. Gata cu terenurile verzi, gata cu padurile batrane, gata cu raurile, paraurile sau izvoarele, gata cu castelele. Toate vor fi distruse de buldozere" - muncitor in constructii, la Cotswolds

"Nu doar campurile si padurile vor fi arate si acoperite cu beton, ci intregul ecosistem care supravietuieste de mii de ani va fi complet distrus. Odata distruse, nu se vor mai reface. Vor fi distruse si pierdute pentru totdeauna in iadul gri de beton care va veni, raspandindu-se ca un cancer peste pamant, patrunzand in fiecare vizuina, fiecare fir de iarba" - Jane Featherstone, o activista pentru mediul rural, scrie Holobone.

Aceasta zona rurala, apreciata pentru campurile, drumurile vechi, zidurile de piatra si satele sale vechi, va disparea sub un val masiv de imigranti care vor distruge totul, continua Dave Holobone, autorul acestei stiri false.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.