Premierul britanic, David Cameron, le promite companiilor ca va contracara birocratia pentru a relansa cresterea economica in acelasi mod in care Marea Britanie a luptat impotriva Germaniei conduse de Adolf Hitler.

"Atunci cand tara era in razboi la inceputul anilor 1940, Guvernul a suferit o revolutie. Reglementarile normale au fost modificate, procedurile au fost respinse. Asa cum ar nota un istoric, au fost facute toate eforturile pentru atingerea obiectivului principal - cel de a lupta impotriva lui Hitler", a declarat David Cameron.

"Aceasta tara se afla in echivalentul economic al unui razboi in acest moment si avem nevoie de aceeasi stare de spirit", a continuat Cameron, apreciind ca economia britanica este intr-o stare fragila, scrie MEDIAFAX.

"Trebuie sa fim clari; in cei doi ani si jumatate de la inceperea mandatului, am lucrat cu functionari exceptionali care sunt creativi si intreprinzatori, dar care sunt la fel de frustrati ca mine in legatura cu problemele birocratice", a spus Cameron.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.