Mai multi deputati moldoveni s-au luat la bataie in Parlamentul de la Chisinau, un deputat incercand sa ii traga un pumn unui coleg, in cadrul unei dezbateri privind cheltuirea fondurilor publice, informeaza Jurnal de Chisinau in editia online.

Altercatia a izbucnit joi dimineata, cand deputata comunista Zinaida Chistruga l-a acuzat pe premierul Vlad Filat ca ar efectua deplasari in interesul partidului pe banii statului. In replica, deputatul liberal-democrat Valeriu Strelet afirmase ca parlamentarii opozitiei comuniste trebuie supusi unor teste medicale pentru ca ar face solicitari stupide.

"Numai intrebari stupide, trebuie chemat ministrul Sanatatii, sa va faca un diagnostic", spusese Strelet, conform MEDIAFAX.

Potrivit Jurnal de Chisinau, deputatul PLDM Alexandru Cimbriciuc l-a impins pe comunistul Iurie Muntean in momentul in care acesta se apropia de Valeriu Strelet injurandu-l.

Iurie Muntean a incercat sa ii dea un pumn in figura lui Alexandru Cimbriciuc, dar cei doi au fost despartiti de alti colegi care au intervenit imediat.

PRO TV Chisinau reaminteste ca nu este prima altercatie din Parlamentul Republicii Moldova. Recent, comunistii s-au imbrancit cu ofiterii SPP care il insoteau in sala de plen pe liderul PSD Victor Selin. In urma cu doua saptamani, comunistul Iurie Muntean l-a impins pe vicepresedintele Parlamentului Vlad Plahotniuc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.