Un sondaj realizat de CNN/ORC International Poll dupa dezbaterea prezidentiala de luni arata ca cei care au urmarit aceasta confruntare televizata intre Barack Obama si Mitt Romney nu au identificat un castigator clar, dar presedintele a inregistrat un usor avans in fata adversarului sau.

Astfel, 48% dintre telespectatorii dezbaterii considera ca Obama a castigat dezbaterea, iar 40% Romney, marja de eroare fiind de plus sau minus 4,5%.

Majoritatea, respectiv 59%, considera ca Obama a fost mai bun decat se asteptau, in timp ce 15% cred ca a fost mai slab, iar 23% cred ca s-a comportat conform asteptarilor lor.

Romney a depasit asteptarile a 44% dintre telespectatori, in timp ce 26% cred ca acesta a fost mai slab decat se asteptau, iar 26 la suta considera ca s-a comportat conform asteptarilor lor, potrivit MEDIAFAX.

Sondajul CNN realizat dupa prima dezbatere prezidentiala arata ca doua din trei alegatori cred ca Romney a castigat prima runda, in timp ce unul din patru il crediteaza cu victoria pe Obama. In a doua dezbatere, parerile telespectatorilor au fost impartite, intre 46% pentru Obama si 39% pentru Romney, iar diferenta de sapte puncte s-a incadrat in marja de eroare a sondajului, de plus sau minus 4,5 puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.