Un consul roman a fost implicat intr-un scandal intr-un restaurant din Roma, informeaza ziarul Il Gazettino.

Incidentul a avut loc vineri seara in restaurantul "Le Bistro", aflat in incinta Hotelului "Royal Palace", in apropierea "Pietei Spagna" din Roma.

Un barbat in varsta de aproximativ 60 de ani, pe care publicatia l-a prezentat a fi consul roman, insotit de o femeie, a fost nemultumit ca ospatarii nu adusesera la timp comanda. Potrivit publicatiei, dupa ce bause o sticla de vin adusa inainte de mancare, barbatul a inceput sa le reproseze ospatarilor ca a asteptat prea mult si ca va pleca fara sa plateasca.

"Eu sunt diplomat, am asteptat prea mult si nu voi plati nimic", le-a spus barbatul ospatarilor, conform publicatiei Il Gazettino.

Imediat au izbucnit certuri si injurii intre client si personalul restaurantului, patronul localului amenintand ca va chema politia. Clientul s-a ridicat de la masa si a plecat la un alt restaurant, aflat in apropiere. Patronul primului restaurant a chemat politia, incercand sa recupereze macar o parte din valoarea comenzii. Scena a fost observata de zeci de turisti care faceau fotografii. Potrivit Il Gazzettino, exista martori care sustin ca clientul agita un pasaport diplomatic romanesc.

La sosirea politiei, dupa lungi discutii, clientul care s-a prezentat a fi diplomat roman a platit sticla de vin de noua euro.

Intre timp, articolul defaimator a fost scos de pe site-ul ziarului. Ministerul Afacerilor Externe nu a pierdut timpul si a facut propria declaratie. Conform MAE, semnalmentele persoanei in cauza nu corespund vreunui membru al Ambasadei sau al Sectiei Consulare a Ambasadei de la Roma.

"Ambasada Romaniei in Italia a demarat verificarile in acest caz. Potrivit primelor informatii, semnalmentele persoanei in cauza nu corespund vreunui membru al Ambasadei sau al Sectiei Consulare a Ambasadei de la Roma. Pana in prezent, Ambasada nu a fost informata in mod oficial de autoritatile italiene despre acest caz. La randul lor, responsabilii localului unde s-a petrecut evenimentul nu au putut fi contactati pana in acest moment. Vom reveni cu informatii actualizate in urma continuarii verificarilor", se arata in raspunsul MAE catre MEDIAFAX.

Citeste si:
Un român a vrut să agațe o prostituată la Roma și a dat peste soția sa
A vrut să agațe o prostituată...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.