Presedintele sirian Bashar al-Assad a reafirmat faptul ca regimul sau va invinge cu orice pret complotul strain indreptat impotriva tarii sale.

"Poporul sirian nu va permite complotului sa reuseasca si sa isi atinga obiectivele" si il va invinge "cu orice pret", a declarat Bashar al-Assad, in timpul primirii la Damasc a unui emisar iranian, potrivit Sana.

"Ceea ce se intampla nu este indreptat doar impotriva Siriei, ci impotriva intregii regiuni", a adaugat seful statului sirian, care se confrunta cu o revolta populara de peste 17 luni.

Noul emisar pentru Siria, inspaimantat de misiunea sa

"Deoarece Siria este un actor important in regiune, fortele externe vizeaza Siria cu scopul sa isi vada complotul reusind in intreaga regiune", a continuat el, potrivit HotNews.

Al-Assad a mai precizat ca nu renunta la strategia sa de rezistenta in pofida colaborarii dintre tarile occidentale si anumite state din regiune pentru ca ea sa-si schimbe pozitia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.