Presedintele sirian Bashar al-Assad a declarat miercuri ca armata poarta o batalie "cruciala" pentru destinul tarii.

"Armata poarta o batalie eroica (...) si cruciala (...), de care depinde destinul poporului si natiunii noastre, deoarece inamicul se afla in prezent printre noi, utilizand agenti din interior ca mijloc pentru destabilizarea patriei, securitatii cetateanului si continuarea epuizarii resurselor noastre economice si stiintifice", afirma al-Assad.

Bilantul conflictului din Siria a depasit 20.000 de morti

"Ei au vrut sa confiste poporului decizia sa (...), dar au fost surprinsi sa vada (ca) acest popor mandru face fata planurilor lor si le zadarniceste", continua acesta, potrivit MEDIAFAX.

"Voi, oameni ai patriei, ati participat la epopeile cele mai minunate (...) si ati aratat bandelor teroriste, opunandu-va razboiului dus impotriva tarii noastre, ca aveti o vointa de fier si o constiinta vie", adauga al-Assad adresandu-se militarilor.

"Voi, oameni ai onoarei si demnitatii (...), fiti pregatiti mereu (pentru actiune), pentru ca fortele noastre armate sa ramana armatura patriei", continua el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.