Conducatorul suprem al Coreei de Nord, Kim Jong Un, incearca sa schimbe putin felul in care tara sa este vazuta in lume.

Liderul Coreei de Nord si-a dat recent acceptul si pentru ca nord-coreeni sa poata manca pizza, cartofi prajiti sau hamburgeri, mancaruri care in trecut erau interzise deoarece erau considerate "vestice" si le-a oferit copiilor ocazia sa mearga in parcuri de distractie sau la gradini zoologice gratis.

Cercetarile sociologice indica modernizarea inceata a Coreei de Nord. Din ce in ce mai multe femei poarta pantaloni, pantofi cu toc sau cercei. De asemenea, numarul persoanelor care detin un telefon mobil a crescut simtitor.

"In viitor, cand Coreea va fi puternica si prospera, voi veti fi niste maestri. Coreea de Nord va fi cea mai puternica tara din lume, iar toti oamenii ei vor fi mereu veseli si vor trai in armonie", a declarat Kim Jong Un in cadrul unui eveniment organizat saptamana trecuta, relateaza stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.