Obama consuma frecvent marijuana in liceu, conform unei informatii aparute intr-o carte biografica despre actualul presedinte al SUA.

Peste cateva saptamani, in Statele Unite va aparea cartea intitulata "Barack Obama: The Story", o biografie scrisa de David Maraniss. Lucrarea descrie comportamentul pe care actualul presedinte il avea in liceu, continand detalii despre modul in care acesta fuma marijuana cu prietenii. Cartea va fi publicata abia pe 19 iunie, dar presa americana a obtinut-o deja, iar informatiile au inceput sa circule.

La pagina 293, cartea contine detalii despre prietenii din liceu ai lui Obama, grupul fiind poreclit "Choom Gang" ("Gasca de fumatori"), de la un verb care inseamna "a fuma marijuana".

Obama, ironizat de o publicatie din SUA

"Ca membru al Choom Gang, Barry Obama initiase noi moduri de fumare a marijuanei. Primul era 'AT', prescurtarea de la 'absortie totala'", o referire la inhalarea totala a fumului tigarilor de marijuana, scrie David Maraniss, potrivit MEDIAFAX.

Dezvaluirile despre comportamentul din tinerete al lui Obama sunt parte a acuzatiilor si criticilor din campania electorala dinaintea scrutinului prezidential din noiembrie, in care actualul presedinte candideaza pentru un nou mandat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.