Sapte angajati ai unei clinici de langa Los Angeles vor imparti un premiu de 315 milioane de dolari, unul dintre cele mai importante castiguri din istoria loteriilor din Statele Unite. Castigatorii au achizitionat impreuna, dintr-o suburbie a orasului Los Angeles, un bilet pentru extragerea de marti a loteriei "Mega Millions". Dupa plata impozitelor catre stat, fiecare dintre castigatori va primi 20 de milioane de dolari, in timp ce vanzatorul magazinului de unde a fost achizitionat biletul va primi un milion de dolari. Sansele castigarii acestei sume imense erau de una la 176 de milioane.

Potrivit postului local de televiziune KCAL9, castigatorii, un receptionist si sase laborante, au sarbatorit evenimentul cumparand pizza pentru intreg personalul clinicii. "Ei sunt in stare de soc si incercam sa vorbim cu ei, insa raspunsul este ca nu au ce sa ne spuna", a declarat Sharon Slater, prietena a unuia dintre castigatori. Recordul de castig la loteriile din Statele Unite - in valoare de 363 de milioane de dolari - a fost stabilit in mai 2000.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.