Potrivit legii din Coreea de Nord, bunicul actualului lider de la Phenian a fost membru al celei mai joase clase.

Kim Jong-un a primit titlul de comandat suprem al armatei

O serie de documente descoperite la Tokyo arata ca bunicul pe linia materna al lui Kim Jong-un ar fi lucrat pentru armata japoneza, ceea c e inseamna ca liderul nod-coreean este descendentul unui tradator.

Ken Kato, activistul pentru drepturile omului, este de parere ca bunicul lui Kim Jong-un facea uniforme pentru armata japoneza la o fabrica din Hirota.

Bursa din Seul, afectata de zvonurile privind un posibil accident nuclear in Coreea de Nord

Daca se confirma ca sunt adevarate, dezvaluirile il pun intr-o situatie delicata pe Kim Jong-un. Zeci de mii de oameni au fost trimisi in gulag pentru crimele savarsite de inaintasii lor. Multi dintre ei au murit in taberele de munca, potrivit realitatea.

Bunicul lui Kim Jong-un nu a suferit pentru ca a avut un atu. Este vorba despre fiica sa, Ko Young-hee, care s-a casatorit cu Kim Jong-il, impreuna cu care a avut trei copii. Unul dintre ei: actualul lider nord-coreean Kim Jong-un.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.