Fostul lider Al-Qaida, a lucrat, pana in ultimele momente ale vietii sale, la planul unui nou atac terorist impotriva Statelor Unite.

Statele Unite au publicat 17 documente confiscate in cursul operatiunii americane care a condus la eliminarea liderului retelei teroriste Al-Qaida. Documentele au fost publicate pe site-ul Centrului pentru Combaterea Terorismului al Academiei West Point.

In total, fortele speciale americane au confiscat peste 6.000 de documente in cursul operatiunii care a avut loc in mai 2011 in cladirea din Abbottabad, Pakistan.

Acordul pentru misiunea de prindere a lui Osama, facuta publica

Conform documentelor, liderul Al-Qaida a lucrat pana in ultima clipa la planul unui atac terorist de amploare impotriva Statelor Unite, folosind grupari autonome care nu utilizau numele retelei teroriste pentru a nu fi depistate, potrivit MEDIAFAX.

Documentele au fost gasite in cinci computere, in zeci de hard-uri si in 100 de discuri confiscate din cladirea in care se ascundea liderul Al-Qaida.

Citeste si Obama, sigur ca va invinge gruparea Al-Qaida


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.