"Cardul canabis", care le rezerva accesul in cafenele doar locuitorilor Olandei, va fi introdus marti in sudul tarii.

Din fericire petnru turisti, proprietarii cafenelelor se opun "cardului canabis", temandu-se de pierderea profitului si de necesitatea de a face disponibilizari in randul personalului, scrie MEDIAFAX.

Autoritatile municipale au declarat la randul lor ca sunt pregatite sa impuna respectarea masurii si sa aplice sanctiuni daca va fi nevoie, in special ordonand inchiderea temporara a localurilor.

"Cardul canabis" trebuie aplicat incepand de marti in provinciile din sudul Olandei (Noua Zeelanda, Brabantul de Nord si Limburg), la frontiera cu Belgia si Germania, iar din 2013 in restul tarii.

Aceasta noua legislatie este destinata luptei impotriva problemelor - ambuteiaje, batai nocturne si proliferarea vanzatorilor de droguri pe strazi - provocate de afluxul de milioane de straini veniti sa se aprovizioneze cu canabis in Olanda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.