Bilantul accidentului feroviar produs miercuri la o gara din centrul capitalei Argentinei a ajuns la cel putin 50 de morti si peste 650 de raniti.

"Numarul mortilor se ridica la 50", a declarat in cursul serii subsecretarul pentru Drepturile Omului al Guvernului de la Buenos Aires, Claudio Avruj, in timp ce Ministerul Sanatatii din oras a anuntat ca numarul ranitilor a crescut la 675.

"Erau oameni striviti care strigau cu disperare. Am vazut cadavre si sange peste tot. Capetele pasagerilor ramasesera prinse in cadrele ferestrelor", a povestit presei un martor, Alejandro Velazquez, potrivit MEDIAFAX.

Pompierii si membrii serviciilor de Protectie civila au fost nevoiti sa taie acoperisul primelor vagoane pentru a extrage pasagerii.

Societatea TBA a precizat intr-un comunicat ca nu cunoaste cauzele accidentului si a adaugat ca va transmite "toate informatiile si imaginile justitiei".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.