Rusia nu va lua parte la intrunirea internationala care va avea loc pentru a discuta despre problemele din Siria.

Rusia refuza sa participe la intrunirea internationala privind conflictul din Siria, care va avea loc vineri in Tunisia, pentru ca din partea statului arab vine doar opozitia, a anuntat ministrul rus de Externe.

Intalnirea va avea ca scop gasirea unei cai de a stopa violentele din Siria si de a-l determina pe Bashar al-Assad sa demisioneze. Ministerul rus de Externe, a facut un nou apel catre Europa, SUA si statele din regiune sa-si uneasca fortele pentru a aduce la masa negocierilor guvernul si opozitia din Siria, pentru a adopta reformele necesare opririi violentelor, scrie HotNews.

Intr-o declaratie din cursul unei intrevederi pe care a avut-o cu presedintele Comisiei pentru Afaceri Externe a Dumei de Stat din Rusia, Aleksei Pucikov, Bashar al-Assab a declarat ca “statul si societatea siriana sunt tinte ale grupurilor teroriste inarmate care primesc ajutor financiar si armament din partea unor entitati straine pentru destabilizarea tarii si pentru blocarea oricarei tentative de gasire a solutiilor", potrivit mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.