Extremistii lui Geert Wilders au site de reclamatii pentru nemultumirile olandezilor legate de imigrantii est-europeni.

In Olanda, formatiunea anti-imigranti condusa de Geert Wilders (Partidul Libertatii) a lansat un site pe care olandezii isi pot spune nemultumirile legate de imigrantii din Europa de Est.

”Aveti probleme cu oamenii din Europa centrala si de est? V-ati pierdut slujba din cauza unui polonez, bulgar, roman sau alt cetatean est-european? Vrem sa aflam”, se spune pe site, potrivit evz. Liderii partidului anti-imigratie sustin ca scopul acestui site este pentru aflarea probelmelor legate de alcoolism, consumul de dorguri, infractionalitatii si a prostitutiei pe care le provoaca est-europenii.

„Nu ar fi mai bine daca te-ai intoarce casa?”, „Est-europenii, criminalii tot mai mari” si alte asftel de titluri de prima pagina ale ziarelor sunt ilustrate pe site. Ambasada Poloniei la Amsterdam nu este deloc incantata de initiativa olandezilor calificand atitudinea Olandei drept discriminatorie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.