Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, a sugerat ca va parasi administratia Statelor Unite dupa alegerile prezidentiale din noiembrie.

"Ce putem face pentru a va convinge sa candidati la functia de vicepresedinte?", a intrebat-o pe Clinton un angajat al Departamentului de Stat, in cursul unei reuniuni de joi. "Oh, Doamne", i-a raspuns aceasta.

Hillary nu stie inca ce va urma dupa ce iese din viata politica, dar nu isi face prea multe griji legate de acest aspect mentionand faptul ca sarcinile diplomatice au prioritate momentan, scrie MEDIAFAX.

"Cu siguranta voi ramane (in functie) pana cand presedintele nominalizeaza pe cineva si are loc tranzitia", a adaugat Clinton, care a insistat in mod repetat ca va fi un secretar de Stat cu un singur mandat. "Dar cred ca, dupa 20 de ani (...) la varful politicii americane si toate provocarile care vin cu asta, ar fi probabil o idee buna sa aflu cat de obosita sunt", a precizat ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.