Versiunea in limba franceza a site-ului de informatii american Huffington Post, coordonata de sotia fostului director FMI Dominique Strauss-Kahn, a fost lansata.

Cunoscutul site de informatii american Huffington Post, are de acum o versiune in limba franceza, coordonata de sotia fostului director FMI Dominique Strauss-Kahn. Noul site a fuzionat cu Le Post, este controlat de Le Monde si are ca scop contribuirea la diversitatea de informatii si a dezbaterilor de tot felul.

"Acest parteneriat internaţional reuneste Le Monde, les Nouvelles Editions Independantes si grupul media Huffington Post, al caror stil unic combina informatiile, blogurile, comunitatea si angajarea sociale", scrie Arianna Huffington, fondatoarea grupului media Huffington Post, potrivit Gandul.

Arianna Huffington a anuntat in toamna anului trecut ca are in vedere lansari ale siteului si in alte tari ca Italia, Brazilia, Germania, Turcia, Australia sau Japonia.

Huffinton Post este un site american de informatii si un blog agregator de stiri lansat in 2005 si extins apoi in Canada si Marea Britanie prin doua editii anglofone.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.