Candidatul republican Rick Perry si-a anuntat, retragerea din cursa pentru investitura republicana in vederea alegerilor prezidentiale din noiembrie.

Rick Perry si-a anuntat retragerea din cursa alegerilor prezidentiale in fata multimii din Carolina de Sud.

El subliniaza faptul ca aceasta campanie a fost pentru el mai mult decat o ambitie personala. „Nu a fost niciodata vorba despre candidati. M-am inscris in cursa pentru persedintie pentru ca iubesc America. Iubesc poporul nostru. Iubesc libertatea noastra. La urma urmei, aceasta misiune reprezinta mult mai mult decat aspiratia unui singur om”, a relatat republicanul, potrivit foxnewsinsider.

Guvernatorul Texasului, un ultraconservator si aparator al valorilor crestine, era pe ultimele locuri in sondaje in urma mai multor gafe comise in timpul dezbaterilor, scrie MEDIAFAX.

Rick Perry a anuntat ca il va sustine pe Newt Gingrich

„Newt nu este perfect, dar cine este? El are curajul sa spuna celor de la Washington sa plece, daca interesele lor nu rezoneaza cu interesele poporului”, a spus Perry.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.