Mitt Romney obtine a doua victorie la rand intr-o alegere primara republicana. Vezi cine s-a clasat pe locurile urmatoare.

Mitt Romney, fostul guvernator Massachusetts, a castigat votul statului New Hampshire, ceea ce-l aduce un pas mai aproape sa fie contra-candidatul lui Barack Obama, cu ocazia alegerilor prezidentiale de anul acesta. Mitt Romney a castigat fiind votat de 39% din republicanii statului New Hampshire.

Ron Paul s-a clasat pe locul al doilea cu doar 23% din votul republican. John Huntsman a castigat medalia de bronz, cu 17%.

Urmatoarele alegeri primare republicane vor avea loc in statul South Carolina. In urma cu o saptamana, Mitt Romney a castigat alegerile in statul Iowa, primele alegeri republicane din cadrul campaniei electorale 2012. Victoria lui Romney a avut o foarte mica marja, de doar 8 voturi, in fata candidatului Rick Santorum.

In New Hampshire, Rick Santorum nu a strans decat 9% din voturi, acelasi procentaj fiind acordat si lui New Gingrich, relateaza Boston Globe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.