Dmitri Medvedev a declarat ca Rusia nu va mai tolera ingerintele externe si "provocatorii".

Rusia nu va mai accepta nici ingerinta externa, nici "manipularea" de catre "provocatori si extremisti", a declarat joi presedintele Dmitri Medvedev, in deschiderea discursului sau anual in Parlament pe tema contestarii rezultatelor alegerilor legislative.

"Dreptul oamenilor de a-si exprima opinia prin toate mijloacele legale este garantat, dar tentativele de a manipula cetatenii rusi, de a-i induce in eroare, de a alimenta conflictele sociale sunt inacceptabile. Nu vom lasa provocatorii si extremistii sa antreneze societatea in aventurile lor. Nu vom mai tolera ingerinta externa in afacerile noastre interne", a subliniat Medvedev, potrivit MEDIAFAX.


Peste 50.000 de persoane au manifestat pe 19 decembrie la Moscova, cerand anularea rezultatului scrutinului legislativ, intr-un miting fara precedent de la sosirea la putere, in 2000, a lui Vladimir Putin, candidat la alegerile prezidentiale din martie 2012, dupa ce a fost presedinte in perioada 2000-2008.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.