Numarul mortilor in urma atacului armat de la Liege a ajuns la 5.

Decesul unei femei de 75 de ani, care se afla in stare critica de marti, ridica bilantul atacului armat de la Liege la cinci morti, a declarat o sursa medicala. Aceasta femeie a fost grav ranita in timpul atacului armat comis de Nordine Amrani, in varsta de 33 de ani, care a tras mai multe focuri de arma si a aruncat trei grenade spre multime, in cea mai mare piata a orasului belgian.

In cadrul aceluiasi atac au mai fost ucisi doi adolescenti, de 15 si 17 ani, un bebelus de 17 luni si o femeie de 45 de ani al carei trup neinsufletit a fost gasit intr-un hangar al agresorului, potrivit MEDIAFAX.

Amrani s-a sinucis impuscandu-se in cap, dupa ce a lansat grenadele.

Femeia de 75 de ani a fost initial declarata decedata marti, insa autoritatile au revenit asupra declaratiei, mentionand ca este sub ingrijire medicala continua deoarece starea ei este foarte grava.

Din cei 120 de raniti in urma atacului de marti, doar 30 de persoane mai sunt sub ingrijire medicala, in spitalele din Liege, joi dimineata, a precizat Belga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.