Sindicatul General al Angajatilor din Sectorul Privat va organiza o greva generala de 24 ore in data de 1 decembrie, anunta MAE romanii care vor sa calatoreasca in Grecia.
Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca la data de 1 decembrie 2011 Sindicatul General al Angajatilor din Sectorul Privat va organiza o greva generala de 24 ore. Miscarea de protest se va desfasura in fata Parlamentului elen, coloana de demonstranti urmand sa se deplaseze pe traseul parcul Areos - piata Sintagma, arata un comunicat de presa.

Pentru a preveni aparitia unor situatii neplacute pe durata calatoriei in Grecia, Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani sa evite zonele unde au loc miscari de protest si sa contacteze, in prealabil, compania aeriana de unde si-au procurat biletul pentru reconfirmarea orarului de zbor.

Atentionare de calatorie spre Grecia


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.