In varsta de 85 de ani, exorcistul-sef al Vaticanului a surprins publicul cu cateva declaratii tulburatoare.

Parintele Gabriel Amorth a executat mai mult de 70.000 de operatiuni de exorcizare in cariera sa, astfel incat, este astazi exorcistul sef al Vaticanului. Tot el a declarat recent ca practicarea yoga si cititul cartilor Harr Potter il aduce la suprafata pe diavol, scrie DailyMail.co.uk

In varsta de 85 de ani, Amorth a surprins publicul cand a facut aceste declaratii.

„Practicarea yoga il scoate la suprafata pe diavol, la fel si cititul cartilor Harry Potter. Amandoua par inofensive, dar ambele presupun magie care are legatura cu diavolul”, a declarat parintele.

Amorth a adaugat ca yoga este unealta diavolului: „Crezi ca o faci pentru a-ti mentine in forma mintea si corpul dar ea conduce la Hinduism. Toate credintele orientale sunt bazate pe falsa credinta a reincarnarii”, a adaugat exorcistul-sef de la Vatican.

"Satana se ascunde mereu iar ce isi doreste cel mai mul este ca oamenii sa nu creada in existenta sa. Ne studiaza pe toti in detaliu, tendintele noastre spre bine sau rau”. "Sfatul meu pentru tineri este sa fie atenti cu cluburile de noapte pentru ca drumul este mereu acelasi: alcool, sex, droguri si secte satanice”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.