O inregistrare audio efectuata de autorul masacrului din Norvegia, Anders Breivik, in care afirma ca vrea sa se predea, a fost data publicitatii vineri.

Aceasta inregistrarea fost realizata la 50 de minute dupa ce Anders Breivik ucisese deja 69 de persoane pe insula Utoya.

Acesta ii spune cu mult calm operatorului in inregistrare: "Buna ziua, ma numesc Anders Behring Breivik si fac parte din miscarea norvegiana de rezistenta anti-comunista. Ma aflu pe insula Utoya acum si doresc sa ma predau", informeaza Daily Mirror, in editia electronica.

Breivik a facut acest apel de pe un telefon mobil. Convorbirea s-a intrerupt dupa 30 secunde dupa ce operatorul i-a cerut criminalului sa-si repete numele.

Procesul lui Anders Behring Breivik, autorul atacurilor comise in Norvegia pe 22 iulie, urmeaza sa inceapa pe 16 aprilie 2012, potrivit Tribunalulului din Oslo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.