Dominique Strauss-Kahn isi impartea foarte bine timpul intre obligatiile profesionale in calitatea de director al FMI si intalnirile cu dame de companie, comenteaza publicatia L'Express intr-un articol intitulat "Uimitoarea viata dubla a lui DSK".

"Pana unde va merge Afacerea Carlton? Marturiile si interceptarile la care L'Express a avut acces evidentiaza o agenda incredibila a fostului director FMI in perioada 2009-2011. Iar in aceasta agenda apar, in afara obligatiilor publice, intalniri private cu prietene din Lille si cu dame de companie bine-platite", scrie L'Express.

"Afacerea Carlton a intrat intr-o alta dimensiune. Plecand de la o poveste de prostitutie in care erau implicate personalitati din Lille si dame de companie, investigatiile celor trei judecatori si ale politiei judiciare au condus la un scandal inedit in Franta, la confluenta dintre retele de francmasoni, oameni libertini si politicieni", continua publicatia, vorbind de adevarate "sisteme de aprovizionare cu dame de companie" a fostului director FMI Dominique Strauss-Kahn, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit marturiilor de pana acum, petrecerile lui Strauss-Kahn nu erau deloc mai prejos fata de seratele "bunga-bunga" ale fostului premier italian Silvio Berlusconi. Un oficial de rang inalt din cadrul Politiei si doi oameni de afaceri au recunoscut ca "importau" prostituate din case de toleranta belgiene, cei trei oferind, in fata anchetatorilor, detalii despre comportamentul sexual al lui Strauss-Kahn. Marturiile ar putea fragiliza si mai mult situatia fostului director al FMI, dupa acuzatiile cameristei new-yorkeze Nafissatou Diallo, care continua actiunea civila in SUA pentru o presupusa tentativa de viol.


Vinerea trecuta, Dominique Strauss-Kahn solicita, prin intermediul avocatilor, sa fie audiat "cat mai rapid posibil" in cadrul anchetei privind serviciile unor prostituate, acuzand ca este supus unui "adevarat linsaj mediatic".
Citeste si:
Dominique Strauss-Kahn, achitat de acuzatiile de proxenetism
Dominique Strauss-Kahn,...

Ramane de vazut daca Strauss-Kahn va fi convocat la audieri ca simplu martor (in Franta, clientii prostituatelor nu sunt cercetati penal), sau va fi pus sub acuzare pentru proxenetism ori abuz de bunuri sociale, dat fiind ca banii pentru organizarea petrecerilor erau decontati prin diverse companii.

"In asteptarea citarii pentru audieri, ancheta permite dezvaluirea unor detalii despre agenda privata si activitatile publice ale lui DSK. In perioada 2009 - 2011, pare sa se contureze scenariul unei uimitoare vieti duble, inconsecventa unui politician foarte talentat, dar condus de simturi", comenteaza publicatia franceza.

Publicatia mentioneaza o serie de incidente din viata lui Strauss-Kahn. In februarie 2009, Piroska Nagy, o functionara ungara din cadrul FMI cu care DSK ar fi avut o aventura, scria: "Ma tem ca acest om ar putea avea o problema care, poate, l-ar face mai putin apt sa conduca o organizatie din care fac parte si femei".

Citeste si:
Prostituatele dintr-un oraș din Brazilia cer să fie vaccinate cu...
Prostituatele dintr-un oraș...

Conform L'Express, unul din locurile unde Strauss-Kahn avea intalniri frecvente cu dame de companie era Hotelul Murano din centrul Parisului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.