Premierul italian Silvio Berlusconi a dezmintit luni zvonurile privind demisia sa care circula pe pietele financiare, afirmand ca acestea sunt "lipsite de orice fundament", potrivit declaratiilor unuia dintre consilierii sai, relateaza AFP.

"Am vorbit in urma cu cateva momente cu presedintele (Consiliului) Berlusconi, care mi-a spus ca zvonurile privind demisia lui sunt lipsite de orice fundament", a declarat Fabrizio Cicchitto, liderul deputatilor din cadrul PdL, relateaza MEDIAFAX.

Premierul italian Silvio Berlusconi se afla in "dificultate" dupa plecare unor membri din partidul sau, PdL, au recunoscut membri ai anturajului acestuia luni, in timp ce un consilier apropiat al lui "Il Cavaliere" a evocat chiar "demisia" premierului.


"Ca Berlusconi este pe punctul de a ceda locul este, de-acum un lucru clar, este o problema de ore, poate chiar de minute", a declarat Giuliano Ferrara, directorul ziarului Il Foglio, considerat un consilier influent pe langa Berlusconi.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.