Fetita, in varsta de doi ani, din China care a fost lovita de doua maisni si ignorata de 18 persoane a murit.

Accidentul a fost surprins de o camera de supraveghere si imaginile au socat intreaga lume. Micuta a ajuns la spital in coma iar medicii au facut tot posibilul sa o tina in viata, insa astazi fetita a decedat, anunta DailyMail.


Saptamana trecuta Yue Yue a fost lovita de o masina. Dupa ce soferul a fugit de la locul accidentului, micuta a fost ignorata de mai multe persoane si la cateva minute o alta masina a lovit-o pe micuta. In total 18 persoane au trecut nepasatori pe langa copil.

Familia fetitei a primit donatii in valoare de peste 40.000 de dolari, pentru a acoperi cheltuielile de spitalizare.

Povestea tragica a lui Yue Yue a fost cel mai discutat subiec pe siteul de socializare Sina's Weibo, unde mai multe persoane si-au aratat indignarea fata de napasarea oamenilor care nu au ajutat-o pe micuta.

Multi chinezi ezita sa-si ajute semenii, deoarece legea ii transforma pe bunii samariteni in vinovati si uneori sunt obligati sa plateasca despagubiri victimei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.