Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, a plecat vineri dimineata in Rusia, pentru a participa la aniversarea prietenului si omologului sau Vladimir Putin, care implineste 59 de ani, informeaza presa italiana, citata de AFP.

Anul trecut, Berlusconi si Putin au participat la un dineu privat organizat cu aceeasi ocazie la Sankt-Petersburg. Cei doi politicieni au relatii amicale din anii 2000, cand Putin era presedinte, relateaza MEDIAFAX.

Premierul italian, care a implinit 75 de ani pe 29 septembrie, a efectuat numeroase vizite private in Rusia si l-a catalogat pe Vladimir Putin drept "un om providential" pentru tara sa.

La jumatatea lunii septembrie, Putin lauda calitatile de politician ale lui Berlusconi, apreciind ca scandalul in care premierul italian este acuzat ca ar fi intretinut relatii sexuale cu o prostituata minora este "fructul geloziei".

Premierul Rusiei, Vladimir Putin, implineste a implinit vineri 59 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.