Politia din Londra a publicat fotografiile a 14 infractori straini care se ascund in pe teritoriul Marii Britanii. Printre acestia se afla sase polonezi, patru romani, cat si cetateni din Albania, Georgia, Italia si Australia.

Acesti infractori sunt criminali, violatori, talhari care au fugit din statele lor si s-au ascuns in Regatul Unit, in speranta de a scapa de justitie.

Operatiunea de vanatoare a infr4actorilor, numita Sunfire, are ca scop prinderea acestor infractori, cat si informarea populatiei legat de cat de periculosi sunt, informeaza DailyMail.

Unii infractori au intrat in Marea Britanie legal, inainte sa primeasca mandate de arestare.

  • Cine sunt cei patru romani infractori?

Un criminal suspect, Ioan Cretu, in varsta de 36 de ani, a cautat refugiu in Waterloo, dupa ce a ucis un barbat in Romania.

Un alt roman cautat, Adrian Vasilescu, in varsta de 31 de ani, s-ar ascunde in cartierul Manor Park, in estul Londrei, dupa ce a fugit din tara sa, fiind acuzat de taierea gatului unei femei cu cioburile unei sticle de bere.

Ion Ciprian Bobocel, in varsta de 27 de ani, este cautat pentru uciderea victimei sale dupa ce a lovit-o in cap, in timpul unui jaf violent in Romania. De asemenea, acesta s-ar afla tot in estul Londrei.

Costin Cristian Stoica, in varsta de 23 de ani, a atacat o femeie cu spray toxic, iar apoi i-a furat geanta. Acesta lucreaza ca instalator sau electrician in nordul Londrei, potrivit Politiei.

"Tarile in care aceste crime s-au intamplat doresc ca infractorii sa se intoarca in fata justitiei pentru a plati pentru actele lor si este in interesul din Londrei sa ajute in gasirea lor" a declarat detectivul Pete Rance.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.