Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, a discutat la telefon pentru a-si aranja intalniri cu dame de companie, in cursul reuniunii interguvernamentale romano-italiana din 2008, la care participa fostul primul-ministru roman Calin Popescu Tariceanu.

Potrivit ziarului Il Messaggero si site-ului NotizieTiscali.it, Berlusconi l-a sunat pe omul de afaceri Gianpaolo Tarantini (anchetat pentru ca aducea dame de companie la petrecerile premierului italian) intr-o pauza a reuniunii interguvernamentale romano-italiene, desfasurata la Vila Madama (Roma) pe 9 octombrie 2008 in prezenta premierului roman de la acea vreme, Calin Popescu Tariceanu.

Conversatia telefonica dintre Berlusconi si Tarantini a fost interceptata de procurorii italieni, care il ancheteaza pe omul de afaceri italian ca aducea dame de companie la petrecerile sefului Executivului de la Roma.


Conform Il Messaggero, in cursul conversatiei telefonice care a avut loc in timpul reuniunii romano-italiene, Tarantini i-a vorbit lui Berlusconi de "doua fetite, foarte dulci si extrem de frumoase". "Dar (dumneavoastra - n.red) nu sunteti cu noi pentru a ne intalni in aceasta seara", a spus Tarantini, adaugand ca voia sa ii aranjeze o intalnire premierului si cu o femeie de afaceri din Bari, Lea Cosentino, in varsta de 40 de ani la acea vreme, scrie MEDIAFAX.

"Domnule prim-ministru, dumneavoastra aveti treaba acum, dar as fi vrut sa va intalniti, ...voiam sa v-o prezint pe acea prietena de care va spuneam, ... este noul director al companiei Asl Bari (...), o femeie foarte frumoasa, tanara, o persoana foarte capabila...",
i-a spus Tarantini premierului italian, care era la reuniunea romano-italiana.

Dupa ce a vorbit cu Berlusconi, Tarantini i-a trimis un mesaj telefonic domnisoarei Lea Cosentino, in care ii spunea: Berlusconi "vrea neaparat sa te cunoasca, mi-a spus sa iti transmit ca imediat ce se termina reuniunea bilaterala cu Romania, peste circa o ora, i-ar face placere sa te cunoasca".

Ulterior, Tarantini i-a trimis un alt SMS tinerei, in care ii spunea sa se urce in avion pentru a merge la Roma, unde urma sa se intalneasca cu Silvio Berlusconi. Intalnirea nu a mai avut loc in acea seara pentru ca tanara femeie de afaceri avea un alt program pe care nu il putea modifica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.