Anchetatorii italieni il acuza pe premierul Silvio Berlusconi ca a angajat peste 30 de femei, actrite si prostituate, pentru a participa la petrecerile sale private, printre acestea aflandu-se si o romanca, Ioana Visan.

Ei au afirmat ca au interceptat peste 100.000 de conversatii si apeluri telefonice in doi ani de ancheta. Acum vor sa puna sub acuzare opt persoane care i-ar fi furnizat premierului italian femei pentru petrecerile pe care acesta le gazduia la resedintele sale oficiale din Roma, Milano si Sardinia, intre 2008 si 2009, informeaza Daily Mail.

  • Comentarii privind performantele sexuale ale doamnelor

Exista apeluri telefonice ce il implica pe insusi Berlusconi care vorbeste despre noptile petrecute cu damele de companie si face comentarii despre performantele sexuale ale acestora, relateaza MEDIAFAX.

Anchetatorii sustin ca cel putin 30 de femei au fost invitate la petrecerile sale, iar multe "s-au prostituat" cu premierul in schimbul banilor sau cadourilor, potrivit Daily Telegraph. Unele femei sunt din Africa de Sud si Europa de Est.

Actritei italiene Manuela Arcuri i s-ar fi promis sansa sa gazduiasca festivalul anual de muzica San Remo, in schimbul unei nopti petrecute cu Berlusconi, dar aceasta ar fi refuzat.

Alte nume din lista - denumita "harem" de presa italiana - le incud pe Patrizia D'Addario, o dama de companie, Ioana Visan, o dansatoare romanca si modelul Francesca Lana, care prezinta lenjerie intima.

Berlusconi a negat permanent ca ar fi stiut ca femeile sunt escorte si ca le-ar fi platit in schimbul serviciilor sexuale.

Printre cele opt persoane care ar putea fi acuzate in acest dosar se numara omul de afaceri Giampaolo Tarantini, deja investigat in cazul unui santaj impotriva lui Berlusconi, si Sabina Began, o actrita germana in varsta de 36 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.