Lui Abdulfattah John Jandali, tatal biologic al lui Steve Jobs, ii place sa creada ca marul (Apple) nu cade departe de trunchi.

La fel ca si fiul pe care nu l-a intalnit niciodata, pentru ca l-a dat spre adoptii, Abdulfattah John Jandali, in varsta de 80 de ani, este vicepresedintele unui casino din Reno, Nevada si un workaholic care vrea sa-si amane pensionarea cu orice pret.

In urma cu doi ani, mai precis, scrie New York Post in articolul "Dad waits for Jobs to iPhone", tatal i-a trimis cateva emailuri fiului miliardar CEO la Apple, dar nu a primit nici un raspuns. Nu a vrut sa-l sune si nici acum nu vrea, pentru ca, spune el, mandria lui siriana nu-i permite sa faca acest lucru.

Insa, cel mai mare regret este ca nu-si vorbesc unul cu celalalt: "Acest lucru poate suna ciudat, insa, totusi nu sunt pregatit sa-l sun, chiar daca oricare dintre noi doi s-ar afla pe patul de moarte", declara John Jandali.

"Steve trebuie sa faca acest lucru, mandria mea siriana nu vrea sa-l faca sa se gandeasca vreodata, ca vreau sa-i vorbesc pentru averea sa", a mai adaugat tatal fostului sef Apple, in varsta de 56 de ani.

John Jandali recunoaste ca el nu-si va suna niciodataa fiul, daca acesta nu o va face el insusi: "Traiesc cu speranta ca, inainte de a fi prea tarziu, ma va cauta, caci chiar si daca vom bea o singura data o cafea impreuna asta ma va face un om foarte fericit".


Jandali a aflat recent ca fiul pe care l-a dat spre adoptie a ajuns la fel de renumit precum Thomas Edison: "As minti daca as spune ca nu ma intristeaza faptul ca nu am facut parte din calatoria incredibila a fiului meu prin viata. Ce tata nu si-ar dori asta? Si as crede acelasi lucru si daca nu ar fi fost capul unei companii de succes precum Apple". Desi se considera un dezastru in domeniul computerelor, tatal lui Steve are un computer Mac, un iPhone si un iPad (proprietate personala) si doreste sa-i arate fiului sau biologic minimul de apreciere: "Ma uit la aceste lucruri si nu-mi vine sa cred ca Steve le-a creat"
Citeste si:
Prințul Harry și Meghan Markle după ce au aflat că prințesa de...
Prințul Harry și Meghan...

La randul sau, cand a devenit pentru prima data tata, Steve Jobs a reactionat bizar (poate neavand un foarte bun exemplu dupa care sa se ghideze). Exact cum se temusera prietenii lui, care-i stiau adevarata poveste a vietii. Mai intai a refuzat sa creada ca el este tatal copilului pe care-l are cu pictorita Chris Ann Brennan, acceptand sa si-l asume abia dupa ce Tribunalul l-a obligat sa faca un test de sange care sa-i dovedeasca paternitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.