Unul dintre avocatii lui Nafissatou Diallo, camerista care il acuza pe Dominique Strauss-Kahn ca a violat-o, a afirmat ca "numeroase femei" s-au plans de comportamentul fostului director al Fondului Monetar International fata de ele, relateaza AFP.

In cursul unui interviu acordat postului de televiziune France 24, Doug Wigdor, unul dintre avocatii lui Diallo, a declarat: "Am discutat cu numeroase femei care ne-au povestit ce le-a facut, fizic si psihic".

Citeste si: [VIDEO] Inca o femeie il acuza pe Strauss-Kahn de agresiune sexuala

"In timpul procesului, vom incerca sa expunem aceste dovezi pentru a arata motivatia si absenta consimtamantului" lui Nafissatou Diallo, care il acuza pe Strauss-Kahn ca a agresat-o sexual la 14 mai, intr-o camera a hotelului Sofitel din New York, a adaugat avocatul, conform MEDIAFAX.

In cadrul dosarului penal, Parchetul ar putea abandona acuzatiile impotriva lui Dominique Strauss-Kahn, care ar urma sa fie audiat din nou la 23 august, in Manhattan.

Strauss-Kahn este vizat in continuare de sapte capete de acuzare in Statele Unite
, in special pentru tentativa de viol, agresiune sexuala si sechestrare, care l-a putea costa multi ani de inchisoare. El este in continuare privat de pasaport si nu poate parasi teritoriul american.


Luni, Diallo a depus plangere civila si a cerut despagubiri a caror valoare nu a fost precizata.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.