Este vorba de o ipostaza virtuala a premierului rus, protagonistul unui joc on-line ce se cheama "Fii ca Putin".

Obiectivul jocului "Fii ca Putin" este cresterea VVP - care reprezinta atat termenul rusesc pentru Produsul Intern Brut, cat si initialele premierului, informeaza MEDIAFAX.

In joc, un personaj bidimensional se deplaseaza prin diferite locatii, pentru a strange bonus-uri, inimi si medalii.

Mai multi analisti au afirmat ca jocul se inscrie in apropiata campanie electorala pentru alegerile prezidentiale, in timp ce altii considera ca imaginea lui Vladimir Putin a devenit de mult timp parte a culturii populare.


"Nu sunt chiar sigur ca astfel de lucruri sunt initiate in vreun fel de Putin sau de anturajul sau. Imaginea sa a devenit probabil cu totul altceva decat Putin insusi", a afirmat analistul Aleksei Makarkin.

Surse guvernamentale au declarat ca Executivul nu a fost anuntat despre intentia producatorului de a folosi imaginea lui Putin intr-un joc online.

Aleksei Kabakov, directorul companiei producatoare, Agency One, a declarat ca jocul face parte dintr-o campanie de promovare a firmei.

"Ne-a fost teama ca reactiile vor fi proaste, dar cred ca am facut un joc placut. Ne gandeam la o lovitura de imagine pentru a ne promova agentia (...) Si imediat ne-am gandit la Vladimir Putin", a adaugat el.

Imaginea premierului rus a mai fost folosita si pentru promovarea unui magazin de pescuit, a unui mall, a unei agentii de voiaj si chiar pentru o marca de gazon.

Citeste si: [ Rusoaicele, indemnate sa se dezbrace pentru Putin ]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.