Tinerele din Rusia sunt chemate sa isi exprime simpatia fata de premierul Vladimir Putin prin ruperea tricourilor cu care sunt imbracate.

"Sunt innebunita dupa un barbat care a schimbat tara", spune o tanara prezentata drept Diana, filmata pe o strada din Moscova pentru clipul de prezentare al campaniei, potrivit MEDIAFAX.

"Un mare politician si un om uimitor; el este Vladimir Putin", spune ea, adaugand ca, desi exista milioane de oameni care il admira, sunt si unii "care il manjesc cu noroi, poate pentru ca le este frica de el sau pentru ca sunt slabi".

In acelasi viodeoclip, Diana se intalneste cu alte doua tinere care fac plaja pe malul unui rau si care spun: "Ne vom rupe hainele pentru Putin".

Clipul se incheie cu cele trei tinere care isi rup tricourile de pe ele, indemnand toate femeile "tinere, inteligente si frumoase" sa isi smulga hainele de pe ele "pentru Putin" si sa posteze imaginile online.

Castigatoarea concursului va primi un iPad.

Deocamdata nu se stie cine se afla in spatele organizatiei Armata lui Putin, dar videoclipul pare a fi realizat de una dintre organizatiile de tineret pro-Kremlin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.