O nava-cargo din al carei echipaj fac parte si romani s-a scufundat, in largul portului indian Bombay, dar cei 30 de membri ai echipajului au fost salvati in momentul in care ambarcatiunea incepuse sa se incline, anunta autoritatile.

Nava MV Rak Carrier, sub pavilion panamez, transporta 60.000 de tone de carbune din Indonezia spre India. Nava s-a scufundat la aproximativ 40 de kilometri de coastele Indiei, la cateva ore dupa ce emisese un semnal de tip SOS.

"Nu stim cu exactitate ce s-a intamplat", a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului indian al Apararii.

Membrii echipajului navei au fost salvati de elicoptere ale Pazei de Coasta indiene. Echipajul este format din indonezieni, iordanieni si romani. Toti marinarii au fost transportati in siguranta la o baza a Fortelor Navale indiene din Bombay, scrie MEDIAFAX.

Nava de 225 de lungime a avut dificultati in largul orasului Bombay, prora scufundandu-se putin din cauza unei furtuni. Ulterior, in cateva ore, nava s-a scufundat in totalitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.