Fortele speciale americane vor participa la cursuri de macelarie pentru a se integra in randul populatiei afgane.

Comandamentul operatiunilor speciale (SOCOM) a anuntat saptamana trecuta ca militarii vor urma un curs de initiere in macelarirea animalelor.

Si nu, nu este o alta incercare de a lupta impotriva coruptiei ci este vorba de...cina. SOCOM pregateste astfel un curs de trei zile pentru formarea a peste o suta de militari americani care vor invata cum sa prepare vaci, capre si alte animale, asa cum se obisnuieste in cultura afgana, potrivit wired.com.

Scopul este ca militarii de elita sa se adapteze mai usor la cultura islamica. Pentru acest lucru, ei trebuie sa fie capabili sa pregateasca mancare pentru afgani, adica sa sa ucida un animal sau sa recunoasca un muschi de o coasta si sa

In traditia islamica, animalele sunt strangulat fara a fi anesteziate in prealabil, trebuie sa aiba capul intors catre Mecca, iar procesul este realizat de un musulman.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.