Premierul italian, Silvio Berlusconi, a dezmintit, miercuri seara, ca unul dintre fiii liderului libian Muamamr Kadhafi, Seif al-Arab, a fost ucis intr-un raid al NATO la 30 aprilie, asa cum a afirmat Tripoli, potrivit declaratiilor citate de agentia Ansa, relateaza AFP.

Silvio Berlusconi a declarat ca anuntul privind moartea lui Seif al-Arab, in varsta de 29 de ani, facut de un purtator de cuvant al Guvernului libian, este "propaganda", scrie MEDIAFAX.

"Coalitia nu este la curent (cu moartea acestuia), este propaganda, de fapt fiul cel mic al lui Kadhafi nu mai este in Libia, locuieste in prezent in alta tara, iar istoria celor trei nepoti este, de asemenea, nefondata", afirma Berlusconi.

Seful Guvernului italian s-a exprimat in cursul unei emisiuni televizate care a fost difuzata in cursul noptii si din care Ansa a publicat mai multe fragmente.

"Sunt informatii ale serviciilor noastre"
, a adaugat el, evocand serviciile militare secrete italiene.


In ceea ce priveste operatiunea NATO impotriva fortelor regimului libian, Silvio Berlusconi a salutat "rolul decisiv" al Statelor Unite.

Seful Guvernului italian a acordat un interviu amplu cu doua zile inainte de alegerile municipale partiale, un scrutin in care este pus in dificultate si risca sa isi piarda fieful, Milano, capitala economica a tarii.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.