Khamis Kadhafi, unul dintre fiii lui Muammar Kadhafi, a murit din cauza ranilor suferite in urma cu cateva zile, dupa o altercatie cu un pilot militar libian care a trecut de partea opozitiei, anunta surse din cadrul opozitiei, informatia fiind negata de Tripoli, relateaza site-ul 20min.ch.

Potrivit site-ului Al-Manara (de opozitie), pilotul militar a deschis focul spre Khamis Kadhafi in apropierea unei baze militare din cartierul Bab al-Aziziya, in centrul orasului Tripoli, scrie MEDIAFAX.

Khamis Gaddafi, unul dintre fiii liderului libian Muammar Gaddafi, a murit intr-un spital din Tripoli, scrie presa germana, citand jurnalisti arabi. Potrivit agentiei italiene AGI, Khamis Kadhafi a murit dupa ce un pilot libian a prabusit un avion militar in baza militara Bab al-Azizia, in cladirea in care se aflau Khamis Gaddafi si familia sa. Informatia este confirmata si de Almanara Media.


"02:13: Almanara Media confirma din surse sigure ca Khamis Al Gaddafi a decedat duminica, in urma unor arsuri grave de care suferea de cateva zile, cauzate atunci cand un pilot de avion de vanatoare a efectuat o misiune kamicaze, prabusindu-se peste centrul de control si comanda Baab Al Aziziyah", scrie allvoices.com.

Khamis, 27 de ani, este al saselea fiu al lui Gaddafi si comandantul brigazii 32 , care ataca orase controlate de opozitie.

Surse din cadrul Guvernului de la Tripoli au negat informatiile despre moartea fiului lui Kadhafi, afirmand ca este vorba de "informatii absurde".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.