Unul dintre avocatii lui Dominique Strauss-Kahn, William Taylor, este considerat unul dintre cei mai buni avocati specializati in drept penal din Washington, iar celalalt, Benjamin Brafman, a fost avocatul lui Michael Jackson.

Taylor il cunoaste bine pe directorul Fondului Monetar International (FMI), afirma publicatia Le Figaro . Vineri, inainte de scandalul de la sfarsitul saptamanii, Taylor a fost chemat sa raspunda la acuzatiile cu privire la costurile prea mari ale costumelor acestuia.


Sambata seara, in timp ce socialistul francez era interogat la un comisariat din Harlem, a facut apel la serviciile "avocatului sau american", scrie MEDIAFAX.

Taylor, in varsta de aproximativ 60 de ani, este cunoscut drept un francofon, chiar daca se exprima intr-o franceza medie, apreciaza Le Figaro. El i-a mai oferit consiliere lui Dominique Strauss-Kahn atunci cand acesta a fost acuzat de o economista ungara, din echipa sa, la FMI, in 2008.

La vremea respectiva, avocatul Jean Veil, un prieten apropiat al cuplului Strauss-Kahn, este cel care l-a recomandat pe William Taylor noului director al institutiei financiare internationale. Totul s-a incheiat cu bine.

Asociat in cadrul Cabinetului Zuckerman-Spaeder, avocatul a fost clasat, de curand, de publicatia Legal Times, intre cei mai buni zece avocati specializati in drept penal din capitala americana.

"Daca nu puteti sa va expuneti apararea in cinci minute, in trei sau patru fraze, inseamna ca pur si simplu nu tine", isi prezenta Taylor tactica. El este considerat "riguros, onest si atent la detalii".

  • Celalalt consilier al lui Dominique Strauss-Kahn, Benjamin Brafman, in varsta de 62 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuti avocati ai Baroului din New York. El are la activ mai multe achitari ale unor celebritati din lumea showbizului sau sportului.

In 2004, Brafman l-a aparat pe Michael Jackson, suspectat de agresiune seaxuala asupra unui minor, dupa care a fost concediat de cantaret.
Citeste si:
Strauss-Kahn, numit in consiliul de supraveghere al unui fond de...
Strauss-Kahn, numit in...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.