Un videoclip de propaganda extremista a fost facut public dupa moartea lui ben Laden, film in care este vizat printul Harry. El este numit „un nazist britanic regal”, scrie News.com.au.

Clipul are trei minute si a fost postat saptamana trecuta de organizatia Musulmanii impotriva Cruciadelor. Apar imagini cu printul in Armata Regala impotriva fortelor talibane si imagini cu soldati si militanti ai organizatiei. Nu lipsesc nici imaginile in care printul Harry foloseste in mod ofenvis termeni precum „paki” (de la pakistanezi).

  • Harry, tinta organizatiei musulmane in razbunarea moartii lui ben Laden

Organizatia a anuntat pe site-ul sau ca „ridica steagul in lupta pentru Islam”. Purtatorul de cuvant al gruparii, clericul islamic Anjem Choudary, spune ca videoclipul a fost creat pentru a directiona ura musulmanilor impotriva familiei regale din cauza implicarii lor in razboaiele din Irak si Afganistan.

Clipul de pe internet a primit comentarii cu caracter agresiv si amenintator. „Fie ca Allah sa il distruga”, scrie unul din ei.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.