Printesa Beatrice si a ei palariuta au avut un succes online fulminat. Peste 100.000 de internauti s-au distrat deja pe seama ei pe Facebook, fabricandu-i 1400 de poze, cu variante ale faimoasei palarii.

Aceasta poza postata pe Facebook are o varianta si mai amuzanta in care printesei ii iese din gaura palariei un cal. Ba ii iese din palarie un cal maro cu gatul lung, ba gaura din mijlocul ei devine celebra Stargate, prin care treci in alte lumi. Din palaria roz a printesei Beatrice iese si o pisica.

Protagonistii Star Trek folosesc fundita ei roz sa se apere de dusmani, iar Donald Trump o poarta ca sa-si ridice si el celebra linie joasa a fruntii si sa dea iluzia ca are un par de razboinic barbar unduindu-se salbatic pe ceafa. Barack Obama are fundita roz in frunte, la fel si inamicul public numarul 1 al unei lumi intregi, Osama bin Laden, care tocmai a fost declarat ucis.

Contul de pe Facebook se numeste "Palaria de nunta ridicola a printesei Beatrice", il puteti vedea aici, si are pana acum aproape 130.000 de fani, iar numarul de fotografii ale printesei si palariutei ei, puse in atatea contexte ironice, unele mortale, este de 1421 si merita frunzarite pana la ultima.

Palariuta roz a printesei a fost creata, ca atatea altele de la nunta printului William cu Kate Middleton, de maestrul Philip Treacy. Chiar daca si altele, la fel de bizare, au starnit la nunta rasul a milioane de telespectatori, numai cea a printesei Beatrice a facut senzatie pe internet. Printesa Beatrice este fiica cea mare a printului Andrew, ducele de York, are 22 de ani si vrea ea insasi sa-si lanseze o colectie de moda, potrivit dailymail.co.uk.

  • Pippa Middleton, regina tabloidelor

Pippa Middleton face cariera cu fundul ei stilizat de rochia Alexander McQueen in ziua nuntii surorii ei, caci acesta a fost calificat drept grozav de aproape 200.000 de internauti. Si asta datorita felului in care-i erau conturate talia si soldurile de rochia pe care a purtat-o la nunta surorii ei cu printul William, in calitate de domnisoara de onoare. Desi o lege nescrisa cere ca femeile din anturajul miresei sa nu cumva sa o ecpliseze prin tinuta pe aceasta in ziua nuntii, vrand, nevrand pare ca Pippa a incalcat-o alegand o rochie atat de mulata pe care s-o poarte sub ochii a doua miliarde de telespectatori din toata lumea, scrie aceeasi publicatie.
Citeste si:
Prinţesa Beatrice, nepoata reginei Elisabeta a II-a, este însărcinată
Prinţesa Beatrice, nepoata...

Special pentru fundul ei a fost creata o pagina pe Facebook, care se numeste "Societatea de Inalta Apreciere a Fundului Pippei Middleton", care are aproape 2000.000 de membri, iar blogul Fashionista.com a publicat un articol intitulat "Elogiu Pippei (In mod special al fundului ei)". Si Tweeter-ul a bazait in timpul ceremoniei de la Westminster Abbey cu remarci adulatorii la adresa fundului ei, numele ei fiind mentionat de mai multe ori decat cel al surorii ei sau al printului William, scrie Dailymail.co.uk.


  • Pippa Middleton, cea mai admirata domnisoara de onoare de la nunta regala

Philippa Middleton, principala domnisoara de onoare a cuplului regal, a avut un succes teribil in timpul scurt cat a tinut trena miresei. Frumusetea ei a inspirat aparitia de site-uri pentru admiratorii. Toata lumea a fost incantata de sora miresei si de cat de bine arata din spate. Philippa Middleton este singura sora a ducesei de Cambridge. Cele doua surori mai au un frate, James, de 23 de ani.
Citeste si:
VIDEO O creatură uriașă a fost descoperită în apele adânci ale...
VIDEO O creatură uriașă a...


Pippa Middleton Ass Appreciation Society's Photos


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.