O echipa de genisti din Rusia a fost chemata la un oficiu postal sa dezamorseze un pachet suspect din care se auzea un ticait. Ce-au gasit? Supriza!!

O echipa de genisti a fost chemata la un oficiu postal, in nord-vestul Rusiei, pentru a verifica un pachet din care se auzea un ticait, a anuntat politia locala.

Ei au gasit un vibrator.

Incidentul s-a petrecut in Petrozavodsk, in republica Karelia. Un lucrator al oficiului postal a sunat la politie pentru ca a gasit un pachet suspicios, a anuntat purtatorul de cuvant al politiei.

“Cladirea a fost inconjurata de forte ale securitatii si oamenii au fost evacuati”. “In pachetul suspect, echipa de genistii a gasit un… vibrator.”, a declarat sursa, citata de Telegraph.co.uk.

Jucaria sexual se pare ca a pornit intamplator.

Rusii sunt cu nervii intinsi la maxim dupa ce, in ianuarie, Aeroportul Domodedovo, din apropierea Moscovei, a fost tinta unui atac terrorist ce s-a soldat cu 37 de morti. Alti doi sinucigasi au luat cu ei 40 de oameni intr-un atentat la metroul moscovit in martie 2010.

De atunci, false atacuri cu bomba au fost raportate in cente comerciale, statii si alte locuri publice.

Citeste si: Principalele atacuri teroriste comise in Rusia in ultimii 12 ani


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.