Partidul Comunistilor din R.Moldova (PCRM) a sarbatorit zece ani de cand a ajuns la guvernare, in cadrul unei reuniuni la care au participat aproximativ 600 de membri si care a avut loc intr-una dintre cele mai luxoase sali de ceremonii din capitala.

Imaginile proiectate in luxoasa sala ce apartine liderului social-demcorat Victor Selin au dat startul sarbatorii comuniste, la care maestru de ceremonii a fost secretarul PCRM Iurie Muntean, care si-a etalat cu aceasta ocazie cunostintele de limba engleza, conform PRO TV Chisinau.

"A fost pentru prima data cand un partid comunist a venit la putere respectand Constitutia si in urma unor alegeri parlamentare obisnuite", a declarat el in limba engleza, in timp ce liderul partidului, Vladimir Voronin, a vorbit numai in rusa, transmite MEDIAFAX.

La incheierea reuniunii, comunistii au convenit ca nu mai pot ramane in opozitie si ca trebuie sa revina cat mai curand la guvernare.

La eveniment au participat comunisti din mai multe tari, printre care si Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.