In timpul unui eveniment organizat la o primarie, diplomatul Paul Broun a fost intrebat daca stie "cine il va impusca pe Obama?".

Ziarul Athens Banner-Herald din Georgia raporteaza ca o intrebare socanta i fost pusa la un eveniment organizat la o primarie, sustinut de republicanul Paul Broun, marti. Potrivit articolului, un membru al audientei l-a intrebat de diplomat “cine il va impusca pe Obama?”.

Jessica Morris, secretar de presa a lui Broun, a confirmat faptul ca aceasta intrebare a fost pusa, insa, tinand cont de faptul ca ea a fost nepotrivita, diplomatul nu a raspuns si a trecut mai departe.

Potrivit publicatiei, Broun a recunoscut ca exista frustrari legate de mandatul lui Obama .

“Stiu ca exista o multime de frustrari legat de acest presedinte. Alegeri vor avea loc anul viitor.. Din fericire, vom alege un conservator care va semna un proiect de lege pentru abrogarea si inlocuirea lui Obamacare.”, citeaza Huffington Post.

Citeste si: Obama si UE: Masuri impotriva lui Gaddafi


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.